Remekül halad az Android 10 frissítési ütemtervével a Samsung


Csak ismételni tudom önmagam, hiszen a Samsung Magyarország nem hagyta/hagyja cserben a felhasználóit. Anno decemberben leközöltek egy frissítési ütemtervet, amit – mondhatni – teljesíteni tudtak. (Természetesen akad egyetlenegy kivétel, ugyanis a Galaxy A80-nál porszem csúszhatott a gépezetbe abból kifolyólag, hogy csak áprilisban tették elérhetővé az Android 10-es rendszert, holott februárra ígérték be. Ha tippelnem kellene, akkor azt mondanám, hogy nem volt akkora népszerűsége, hogy sürgessék a kiadását.) Azóta eltelt négy hónap, a Galaxy Világa stábja pedig úgy döntött, hogy összegzi a történéseket, mégis csak a végére maradtak a kevésbé fontos készülékek, amik ettől függetlenül még megilletik a szoftverfrissítésüket.

Május hónapjából már csak a Galaxy A10-re kell megérkeznie a Q-rendszernek és a One UI 2.0-nak. Egyetlen termék a beütemezett hatból. Júniust már letudták, hiszen az oda beírt két készülék felhasználóinál a lehetőség még április végén aktiválódott. Igazából már csak a belépőszintű termékeinél, és a tabletjeinél folyik a várakozás.

A teljesség kedvéért azért számba venném, mely termékek azok, amik még virilistások az elkövetkező időszakra nézve. A tervezet szerint szeptemberig mindegyik modell megkapja az Android 10-et One UI 2.0-ás felülettel (egyesek pedig frissebbel).

2020 májusában:

2020 júniusában:

2020 júliusában:

2020 augusztusában:

2020 szeptemberében:

Koh Dong-Jin a Galaxy S10 bemutatóján.
Fotó: Samsung

Archívum:

Tisztán látás mivoltából összegyűjtöttem az elmúlt négy hónap Android 10-re történő váltását. A teljesség kedvéért feltűntettem azt is, ha az adott készüléken megtörtént a One UI 2.1-re történő frissítés, mégis csak számos jósággal rendelkezik a felület, mint pl.: az Okosfelvétel vagy a Pro Videó mód.

2020 januárjában:

2020 februárjában:

2020 áprilisában:

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .